Accountancy:
altijd het juiste antwoord.

Succesvol ondernemerschap staat of valt met een (goede) accountant. Haal álles uit uw bedrijf met Lentink De Jonge. Van startups tot grote concerns: onze AA-accountants en RA-accountants helpen u graag.

Financiële administratie

Besteedt u uw financiële administratie uit aan Lentink De Jonge, dan geniet u van een brede (online) administratieve dienstverlening, meer overzicht, efficiency én… meer tijd. Doet u een deel liever zelf? Het kan. Allemaal.

Van het verwerken van de volledige boekhouding tot en met verzorgen van de aangiften en salarisadministratie: we doen het graag, snel en nauwkeurig. Zo is uw onderneming altijd up-to-date en klaar om te schakelen.

Financiële rapportages

Via het online dashboard van Lentink De Jonge heeft u continu inzicht in uw financiële situatie. En dat is belangrijk om de juiste beslissingen te kunnen nemen. Te weten hoe uw onderneming ervoor staat. Waar u eventueel bij moet sturen.

Van de jaarrekening, tussentijdse financiële rapportages tot benchmarkanalyses: met de betrouwbare (online) financiële verslaglegging van Lentink De Jonge bent u altijd accuraat. 24/7, altijd en overal.

Accountancy

Accountancy gaat verder dan het efficiënt inrichten en verwerken van uw administratie, het controleren en/of opstellen van een jaarrekening. We kijken ook graag met u mee naar de toekomst. Zie hiervoor ook ‘welke accountantsverklaring is voor u van toepassing?‘.

Kunt u bijvoorbeeld uitbreiden? Hoe staat u er financieel écht voor? Waar liggen nog kansen, of hoe kunt u uw bedrijf zo goed mogelijk verkopen? Met Lentink De Jonge accountants & adviseurs krijgt u altijd een eerlijk antwoord. Hoe dan ook.

Samenstellen jaarrekening

Een jaarrekening is een financiële terugblik op het afgelopen jaar. Het geeft uzelf en derden waardevolle (financiële) informatie over de ontwikkeling van uw onderneming.
De specialisten van Lentink De Jonge stellen voor u jaarrekeningen samen die voldoen aan de (wettelijke) regelgeving.

Wilt u weten hoe uw resultaten zijn ten opzichte van uw branchegenoten? Dan ontvangt u van ons gratis een persoonlijk rapport  met de positie van uw onderneming ten opzichte van uw branchegenoten. Hiervoor maken wij gebruik van een geanonimiseerde database van 600 branches en 300.000 jaarrekeningen.

Een betrouwbaar startpunt, voor een succesvolle(re) toekomst.

Fiscale aangiftes

Onze assistent-accountants en belastingadviseurs ondersteunen en adviseren u graag bij allerhande financiële en fiscale vraagstukken, hoe complex ook. Vanzelfsprekend verzorgen wij ook al uw aangiftes, eventuele bezwaarschriften en uitstel-aanvragen.

Het enige wat u hoeft te doen? Het vastgestelde belastingbedrag betalen (of ontvangen). De rest regelen wij.

Wilt u meer weten, even kennismaken en/of een vrijblijvende offerte ontvangen? Laat uw gegevens achter…

… en wij bellen u terug.