Wij kunnen u ondersteunen om meer in control te zijn én te groeien. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Part-time controlling

U wilt met uw onderneming in control zijn. Bent u met uw onderneming zodanig gegroeid dat u meer wilt dan alleen adminstratief bij zijn? U weet alleen niet hoe? Wij kunnen u ondersteunen in deze nieuwe stap van ondernemerschap. Afhankelijk van de behoefte komen wij wekelijks, maandelijks of per kwartaal langs om uw financiële situatie in control te houden.

Interim controlling

U kunt in een situatie komen waarbij u op de financiële afdeling te weinig capaciteit heeft. Bijvoorbeeld door ziekte of vertrek van medewerkers. Wij kunnen voor een periode bijspringen in de functie van controller of manager finance.

Inzicht in Cijfers

Wij leveren ondersteuning bij het verbeteren van het administratieve proces, de periode-afsluitingen en managementrapportages. Samen met u kijken wij wat relevant is om te rapporteren en waar u op kunt steunen. Wij maken voor u betrouwbare managementrapportages en de interpretaties daarvan. Denk hierbij aan dashboarding.

Pre-audit services

Door jarenlange ervaring binnen de jaarrekeningcontroles, weten wij precies wat nodig is voor een gedegen voorbereiding. Afhankelijk van de behoefte, kunnen wij u bijvoorbeeld ondersteunen in vraagstukken over uw interne beheersing die noodzakelijk zijn voor uw jaarrekeningcontrole. Anderzijds kunnen wij ook het proces voorbereiden en begeleiden, zodat u kunt ondernemen én de jaarrekeningcontrole efficiënt en effectief verloopt.

Your Grow in Control

Als ondernemer heeft u doelen waar u naar toe wilt groeien. Wat heeft u nodig om deze doelen te realiseren? Wij kunnen u daarbij ondersteunen. Denk hierbij aan investeringsvraagstukken, werkkapitaalbeheer, begrotingen en cashflowplanning. Wij ontzorgen u, zodat u zich kunt richten op uw prioriteiten.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze consultants.

  • Full-service
  • Flexibel
  • Ervaring binnen accountancy
  • Specialismes
Lentink & De Jonge // Buro Aangenaam

Frederik is een gedreven en resultaatgerichte professional met meer dan 15 jaar ervaring binnen de accountancybranche. Zijn expertise ligt binnen de accountancy- en adviespraktijk. Momenteel volgt hij de opleiding tot Qualified Controller. Hij haalt veel voldoening uit het verder helpen van klanten. Dit doet hij ook graag bij uw onderneming!

Lentink & De Jonge // Buro Aangenaam

Tamara heeft meer dan 10 jaar ervaring binnen de auditpraktijk. Ook heeft zij haar Master of Science in Accountancy behaald aan de Nyenrode Business Universiteit. Als betrokken professional is zij gemotiveerd om de meeste waarde uit een onderneming te halen. Weten hoe u dat voor uw onderneming kunt doen? Ze komt graag bij u langs om dit te bespreken!