Uw online boekhouding?
Voor ons gesneden koek.

Eén accountant. Eén tool voor al uw boekhouding. En 24/7 toegang tot uw cijfers, altijd en overal.
Met LDJ Gemak en LDJ InZicht van Lentink De Jonge accountants & adviseurs haalt u alles in huis. Voor meer overzicht, inzicht en (zakelijk) succes.

LDJ Gemak: online financiële administratie

De boekhouding is onlosmakelijk verbonden met uw bedrijf, een wezenlijk onderdeel van uw werkzaamheden. Door toepassing van slimme tools en geavanceerde systeem-integraties boekhoudt u zoals ú dat wilt, ondertussen kijken wij met u mee. Of u besteedt het (al dan niet gedeeltelijk) aan ons uit, dan heeft u er geen omkijken meer naar. Dat is LDJ Gemak: u kunt zich bezighouden met wat u écht leuk vindt, wij zorgen ervoor dat uw administratie altijd op orde is.

LDJ InZicht: realtime rapportages & dashboards

Stroomlijn uw administratie met LDJ InZicht van Lentink De Jonge. Door onze efficiënte werkwijze en slimme, financiële en fiscale oplossingen creëert u meer rust, rendement én kansen. Via online rapportages en dashboards kunt u altijd over onze schouder meekijken. En de cijfers? Die zijn even betrouwbaar, accuraat (en realtime) als altijd. Zoals onze klanten dat – al jaren – van ons gewend zijn. LDJ  InZicht: altijd zicht op uw actuele cijfers, zodat u uw onderneming met de de juiste inzichten kunt besturen.

Maatwerk dienstverlening

Doet u uw financiële administratie voor het grootste deel liever zelf, of doen we het samen? Wilt u uw administratie naadloos aan laten sluiten op uw bestaande bedrijfs-, financiële en/of administratieve processen? Laat het ons weten.

Van het boeken van uw facturen tot en met het opzetten en voeren van de volledige boekhouding en complexe administratieve vraagstukken: het is voor ons gesneden koek. Waarom moeilijk doen, als het makkelijk kan? Kies voor Lentink De Jonge accountants & adviseurs. Dan heeft u alles gewoon goed geregeld.

Online salarisadministratie:
LDJ Loont!

Bij Lentink De Jonge heeft u met LDJ Loont! uw eigen, online salarisportal – al uw personeel- en salarisadministratie in één gebruiksvriendelijke omgeving. En uw medewerkers? Die hebben altijd en overal inzicht in hun salarisstroken en persoonlijke gegevens via de bijbehorende app.

N.B. We maken veel gebruik van payrolling-software als NMBRS en Payroll Cloud (AFAS Software). Geeft u de voorkeur aan een andere tool? Laat het ons weten.

Wilt u meer weten, even kennismaken en/of een vrijblijvende offerte ontvangen? Laat uw gegevens achter…

… en wij bellen u terug.