Salarisadministratie:
intelligente oplossingen.

Wat komt er allemaal bij kijken als u werknemers in dienst gaat nemen? Voldoet uw salarisadministratie aan alle wet- en regelgeving? Besteed uw personeel- en/of loonadministratie (gedeeltelijk) uit aan Lentink De Jonge. Daarmee bespaart u tijd, geld, en kunt u zich focussen op wat écht belangrijk is: uw onderneming en uw personeel.

(Online) salarisverwerking: LDJ Loont!

Van periodieke salarisberekeningen tot en met het verzorgen van de aangiften loonheffing, onze salarisspecialisten zijn u graag van dienst. Uiteraard altijd op basis van de laatste ontwikkelingen, rechten en plichten op het gebied van:

  • Sociale verzekeringen
  • Fiscale wetgeving
  • Wettelijk minimumloon
  • Cao’s
  • Pensioenafdrachten
  • WKR

Wilt u er zeker van zijn dat uw loonadministratie altijd actueel is, en zo efficiënt mogelijk wordt uitgevoerd? Uw loonadministratie (deels) outsourcen en/of koppelen aan uw (online) rooster, planning of boekhoudpakket voor 24/7 inzicht en maximale controle? Onze loon- en HR-specialisten staan voor u klaar.

Loonbelasting & verzekeringen

Naast het verwerken van de loonadministratie adviseren en ontzorgen wij u – indien gewenst – eveneens op het gebied van loonbelasting, sociale zekerheid en allerhande andere aanverwante wet- en regelgeving. Ook voor een WKR-scan bent u bij ons aan het juiste adres.

Weten welke mogelijkheden, besparingen én risico’s er zijn op het gebied van loonheffingen (loonbelasting & verzekeringen)? Neem gerust eens vrijblijvend contact op. Door onze integrale dienstverlening beperkt u de risico’s, voorkomt u vervelende naheffingsaanslagen en pakt u alle kansen op het gebied van personeelsbeleid. Zeker weten.

Wilt u meer weten, even kennismaken en/of een vrijblijvende offerte ontvangen? Laat uw gegevens achter…

… en wij bellen u terug.