Heeft u InZicht in uw onderneming?

U bent ondernemer in hart en nieren. U werkt hard om de producten en/of diensten te leveren waar u trots op bent. Natuurlijk is het daarbij belangrijk dat uw bedrijf financieel stabiel is.

De voordelen van LDJ InZicht

Zeker in deze onzekere tijden is het van belang om continu grip te hebben op de financiële kant van uw onderneming, zodat u -als het nodig is- tijdig kunt bijsturen. Dat gaat verder dan alleen de omzetcijfers.

Kostbare tijd

Hoe verhouden mijn vaste en variabele kosten zich tot de omzet? Loopt mijn debiteurenstand op nu klanten wellicht later betalen? Wat is de prognose voor de komende periode? Allemaal relevante vragen waarop u als ondernemer graag antwoord op wilt. Het doorgronden van uw cijfers is essentieel om uw onderneming financieel gezond te houden, maar vergt van u kostbare tijd. Kan dat ook anders?

Regeren is vooruitzien

Speciaal voor ondernemers ontwikkelde Lentink De Jonge de tool ‘LDJ InZicht’. Via online rapportages en een overzichtelijk financieel dashboard heeft u in één oogopslag zicht op de financiële administratie van uw bedrijf en de parameters die voor u relevant zijn. Zo kunt u uw onderneming gericht (bij)sturen en hoeft u niet te navigeren via de achteruitkijkspiegel. U hoeft niet te investeren in nieuwe financiële software: wij koppelen LDJ InZicht aan uw bestaande financiële administratie en ontsluiten voor u periodiek de gewenste financiële gegevens.

Van overzicht naar InZicht

Wij sluiten uw bestaande financiële administratie gratis aan op het standaard dashboard van LDJ InZicht. Dat geeft u overzicht ten aanzien van uw financiën. En zoals u een passie heeft voor uw bedrijf, hebben wij een passie voor cijfers. Wij helpen u graag om uw administratie efficiënt en overzichtelijk in te richten. Zodat u -altijd en overal- inzicht heeft in uw onderneming.

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Onze adviseur vertelt u graag alles over de mogelijkheden tijdens een vrijblijvend intakegesprek.

Deel dit bericht op: