Ondersteuning bij personeelszaken

De mensen zijn het grootste goed binnen uw organisatie. Als sparringpartner gaan we hierover graag met u in gesprek.

Aantrekkelijk werkgeverschap

Ondernemers maken zich zorgen om de personeelsschaarste. Hoe kom ik aan de juiste mensen, hoe zorg ik ervoor dat ik een aantrekkelijk werkgever ben voor mijn medewerkers om te voorkomen ze elders hun geluk gaan beproeven? We gaan graag met u in gesprek over de mensen binnen uw organisatie.

Personeelskosten vormen een groot onderdeel van de totale kosten binnen een organisatie. Hoe zijn de zaken voor de medewerkers geregeld, hoe vindt de communicatie plaats en waar zitten de uitdagingen. Waar staat u nu als organisatie en waar wilt u in de toekomst naar toe? Lentink De Jonge kan u hier bij helpen. We kunnen u ondersteuning bieden in de vorm van een salarisadviseur, op het vlak van IT of met (interim) ondersteuning voor uw salaris-/personeelsadministratie.

De werelden van HR en Salarisadministratie lopen op een aantal vlakken naadloos in elkaar over. Denk hierbij aan de juridische en financiële aspecten in een arbeidscontract, maar ook de wetgeving met betrekking tot houdbaarheid, verlengen of beëindigen van contracten.

Is het altijd de verstandigste keuze om maximaal gebruik te maken van tijdelijke contracten? Behoud van kennis, hoge/lage premies, flexibiliteit zijn zaken die meespelen in zo’n afweging.

De rol van salarisadministrateur wordt steeds meer de rol van salarisadviseur. Continu meedenken met de klant over de veranderende organisatie, personeel en wet- en regelgeving.

Ook IT speelt een steeds belangrijkere rol binnen de organisatie. Zowel werkgever als werknemer hebben behoefte aan eenvoud, inzicht in gegevens ongeacht waar u zich bevindt en op welke tijdstip u dit nodig hebt. Dit vergt een bepaalde manier van werken waarin duidelijkheid aanwezig is over de processen, taken en verantwoordelijkheden binnen uw organisatie.

Met onze jarenlange ervaring hebben we veel kennis in huis van verschillende CAO’s, bedrijfsregelingen en salarisapplicaties waaronder AFAS en Nmbrs. Nauwkeurig en accuraat bieden we de helpende hand vanuit ons kantoor of bij u op locatie werkend met de systemen van uw organisatie.

Daarnaast helpen we u ook graag specifiek op een aantal onderwerpen: Werving en Selectie, het voeren van sollicitatiegesprekken, Verzuimbegeleiding, Mediation en Ontslag.

Is er binnen uw organisatie een vraagstuk op het gebied van de salarisadministratie, HR en/of IT, dan komt Bianca Dekker graag een keer persoonlijk kennismaken om de mogelijkheden te bespreken. U kunt haar bereiken via 0341 438 100.

Deel dit bericht op: