Vijf redenen om nu over te stappen op
Payroll Cloud

De salarisadministratie: een maandelijks terugkerend proces waarbij aandacht en nauwkeurigheid vereist zijn: een foutje is snel gemaakt.

Stel dat u minder tijd kwijt zou zijn aan dit proces. Zodat u zich helemaal kunt focussen op uw onderneming. Én uw medewerkers makkelijk en veilig kunt informeren…

Een utopie? Zeker niet! Maak kennis met onze online salarisoplossing Payroll Cloud. We nemen de voordelen graag met u door.

1. Meer tijd

Het berekenen en uitkeren van de salarissen voor uw medewerkers bestaat elke maand voor een groot deel uit dezelfde handelingen. Dit kunt u maandelijks handmatig doen, maar het kan sneller. Met de inzet van de geautomatiseerde verwerking van Payroll Cloud bespaart u kostbare tijd.

2. Minder fouten

Door het proces van de salarisadministratie te automatiseren vinden er minder handmatige handelingen plaats. En dus minder kans op fouten. Het mes snijdt bovendien aan twee kanten: u hoeft minder gegevens handmatig in te vullen én u hoeft geen dubbele gegevens meer in te vullen.

3. Veiligheid gewaarborgd

Salarisgegevens zijn per definitie vertrouwelijk, we dienen hier te allen tijde zorgvuldig mee om te gaan. Het versturen van salarisgegevens per mail is niet veilig en voldoet niet aan de AVG-wetgeving. De online omgeving van Payroll Cloud staat garant voor een veilige manier om gegevens uit te wisselen: van u naar ons én van u naar uw medewerkers.

4. Handig en efficiënt

Het handmatig versturen van loonstroken is verleden tijd. Uw medewerkers kunnen met de app van Payroll Cloud eenvoudig en snel hun salarisstroken inzien en downloaden. Ook kunnen zij zelf hun NAW-gegevens aanpassen. Handig!

5. Altijd overzicht

Met Payroll Cloud heeft u -altijd en overal- inzicht in uw salarisgegevens. Altijd overzicht en alle salarisgegevens met één druk op de knop beschikbaar. Makkelijker kunnen we het niet maken.

Overtuigd? Of heeft u nog vragen? Bel of mail met uw adviseur, hij helpt u graag verder. Of neem contact op met onze HRM-adviseur Wineke Koops, zij geeft u graag een demonstratie van de mogelijkheden

Deel dit bericht op: