Mr. drs. Krijn de Graaf RB RV

Krijn (1968) is al sinds 2008 als vennoot en belastingadviseur verbonden aan Lentink De Jonge. Ook is hij verantwoordelijk voor onze corporate finance praktijk Kreston LDJ Corporate Finance. Als Register Belastingadviseur (RB) en Register Valuator (RV) is hij gespecialiseerd in allerhande fiscaliteit en bedrijfswaarderingen – en bovendien aangesloten bij de NFB en NiRV.

Krijn heeft een brede ervaring als belastingadviseur. Zijn kennis van bedrijfswaarderingen maakt hem een zeer geschikte adviseur als het gaat om fusies, overnames en participatieregelingen.  Krijn studeerde Nederlands Recht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, Fiscaal Recht aan de Universiteit van Amsterdam en rondde in 2017 succesvol de Master Business Valuation af aan de TIAS Business School te Tilburg.

Wilt u weten waar uw fiscale kansen – en risico’s – liggen? Wat uw bedrijf waard is, of hoe u meer kunt sturen op waardecreatie? Bel of mail gerust.

Elke partner brengt zijn eigen specifieke vakkennis, ervaring en vaardigheden met zich mee. Ze stellen zich graag even aan u voor!

Arjan Waaijenberg MSc RA
Wouter Morsink MSc RA
Gerben Kevelam RA