René Hop MSc RA

Naast zijn werk als registeraccountant leidt René sinds 2021 de afdeling IT Audit & Consultancy bij Lentink De Jonge. In een tijd waarin informatietechnologie (IT) steeds meer invloed heeft op bedrijfsprocessen, is de kwaliteit van de IT-omgeving essentieel. Ook binnen jaarrekeningcontroles is dit aspect niet meer weg te denken. De IT-Audit & Consultancy-afdeling ondersteunt de diverse teams binnen Lentink De Jonge en voert zelfstandige advies- en consultancyopdrachten uit. Door procesanalyses uit te voeren en verbetermogelijkheden in kaart te brengen heeft het team van Lentink De Jonge al de nodige klanten een stap verder geholpen. René vindt het sparren met klanten over hun strategie en bedrijfsprocessen één van de mooiste aspecten van het vak.

René Hop (1990) koos in 2010 tijdens zijn studie HBO Accountancy aan Hogeschool Windesheim bewust voor een stageplaats bij Lentink De Jonge. Na het afronden van zijn studie kon hij als junior-assistent accountant bij Lentink De Jonge blijven werken. In de jaren daarna voltooide René de opleiding tot registeraccountant en werd hij begin 2018 ingeschreven in het accountantsregister. Parallel aan deze opleiding specialiseerde René zich in IT-audit. In 2018 rondde hij de post-master IT-Auditing & Advisory aan de Erasmus Universiteit af.

Elke partner brengt zijn eigen specifieke vakkennis, ervaring en vaardigheden met zich mee. Ze stellen zich graag even aan u voor!

Arjan Waaijenberg MSc RA
Pieter de Vente MSc RA
Mr. drs. Krijn de Graaf RB RV