Sparringpartner bedrijfsverkoop

Eén van de belangrijkste beslissingen uit uw leven, is waarschijnlijk de verkoop van uw onderneming. Onze corporate finance adviseurs begeleiden en adviseren u graag daarbij. Als sparringpartner zijn zij van begin tot eind, stap voor stap, betrokken bij het proces.

Vermogensadvies

Heeft u een onderneming en wilt u deze verkopen, dan helpen wij u graag met een onafhankelijk advies en/of bedrijfswaardering.

Wilt u uw huidige onderneming uitbreiden? Ook dan kunnen wij u adviseren over een gezonde financieringsstrategie of een passende (her)financieringsoplossing.

Neem de juiste beslissingen met een uitgekiend advies van onze corporate finance adviseurs. Door de juiste financiële, juridische en/of fiscale structuur en o.a. slim gebruik te maken van de nodige vrijstellingen, aftrekposten, diverse doorschuiffaciliteiten en (tijdig) aan de juiste voorwaarden te voldoen, maakt u altijd de beste deal. Als bedrijf, én als mens.

Bedrijfsverkoop is geen zaak van snelle beslissingen. Het vraagt om weloverwogen keuzes op het gebied van estate planning, daar helpen wij u graag bij. Door ons uitgebreide (internationale) netwerk en kennis op het gebied van (fiscale) wet- en regelgeving weet u exact waar u aan toe bent.

Het is verstandig nu vast na te denken over de bedrijfsoverdracht en erfenis. We kunnen u helpen bij het inrichten van uw testament en/of huwelijkse voorwaarden, waarbij we vast rekening houden met o.a. successierechten.

Met Lentink De Jonge heeft u alles goed geregeld. Nu, en later.

“Wij komen graag bij u langs om wat meer te vertellen over ons kantoor, wat we voor u kunnen betekenen en wellicht om advies te geven.”