“De sfeer bij LDJ is informeel, met een professioneel randje.
Je krijgt alle kans om te doen wat je leuk vindt en om je verder te ontwikkelen.”

Na zijn MBO-opleiding tot sportdocent wilde Jacco (25) graag doorstuderen. Zijn keuze viel op de opleiding HBO Accountancy op Windesheim. Voor zijn afstudeerstage koos hij in 2021 heel bewust voor Lentink De Jonge. Inmiddels werkt Jacco bijna een jaar op de samenstelafdeling van LDJ.

Goede doorgroeimogelijkheden

“Na mijn MBO-opleiding wilde ik graag doorleren. Ik ben een laatbloeier, op school werd ik niet echt uitgedaagd. Ik heb heel bewust gekozen voor een opleiding met voldoende werkgelegenheid en goede doorgroeimogelijkheden. Na een open dag op Windesheim heb ik gekozen voor Accountancy.” Dit bleek een goede keuze: Jacco heeft inmiddels zijn HBO-bachelor Accountancy afgerond en is nu bezig met de Post-HBO opleiding Accountancy.

Wil je ook bij Lentink De Jonge aan de slag als accountant of adviseur? We hebben verschillende vacatures. Maar een open sollicitatie mag ook. Altijd.

“In het tweede jaar van mijn opleiding heb ik stage gelopen bij een groot, internationaal accountantskantoor. Alle processen zijn daar goed geregeld, maar je wordt sneller als nummertje beschouwd en de focus ligt enkel op het werk. Voor mijn afstudeerstage heb ik zodoende bewust gefilterd op een middelgroot kantoor, waar ik alle tools aangeboden krijg om beter in mijn werkveld te worden. Door een goede eerste indruk, de ligging van het kantoor en een soepel verloop van solliciteren viel de keuze voor mij op LDJ.”

“Naast het samenstellen van jaarrekeningen krijg ik ook de vrijheid om andere taken op te pakken. Meer complexe jaarrekeningen, maar bijvoorbeeld ook mee naar besprekingen om klantrelaties op te bouwen. Daardoor blijf je continu groeien. Je krijgt hier alle kans om te doen wat je leuk vindt en om je verder te ontwikkelen. Ik zit bijvoorbeeld ook in de projectgroep voor het vinden en binden van medewerkers.”

“De sfeer bij LDJ is informeel, met een professioneel randje. Kwaliteit staat op één. Dat past bij mij, ik voel me hier op mijn gemak. De begeleiding die ik krijg wordt verzorgd door deskundige en ervaren collega’s, wat ik erg waardeer. Naast een goede vaktechnische begeleiding, stimuleert LDJ je ook om te groeien op persoonlijk vlak. Binnenkort volg ik daarom het Kreston Personal Development traject.”

“Ik wil geen vijf jaar achter elkaar hetzelfde doen, ik wil mezelf blijven ontwikkelen. De komende jaren wil ik mijn AA-titel halen en praktijkervaring opdoen. Ik vind het heel leuk om collega’s te begeleiden. We hebben veel nieuwe collega’s op de afdeling, die net zijn gestart en daarnaast ook een studie volgen. Mijn droombaan is uiteindelijk om docent te worden op een hogeschool, dus collega’s opleiden past bij mij. Je mag hier zelf je pad bepalen, ze denken echt met je mee.”

Wil je naast Jacco van nog meer medewerkers van Lentink horen hoe zij hun werk ervaren? Onze medewerkers vertellen het je graag. Bekijk ook gelijk onze vacatures en wie weet zien we je snel bij ons op kantoor.

Bij Lentink De Jonge staan we altijd open voor gedreven professionals. Staat jouw vacature er niet bij? Aarzel niet en solliciteer alsnog. Leeftijd en ervaring is geen issue. Drive en passie wel.

Je komt terecht in een team met enthousiaste collega’s, met ieder zijn of haar eigen specialisme(s). Goed werkgeverschap staat bij ons hoog in het vaandel, dus met de arbeidsvoorwaarden, opleidingsmogelijkheden en werk-privébalans zit het ook wel snor. Dus. Wat wil je nog meer?

Ik ben zeker geïnteresseerd
in een functie bij jullie

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.

Deel deze pagina op: