“Bij Lentink De Jonge krijg je heel veel vrijheid om te doen waar je goed in bent en wat je leuk vindt”

In 2017 werd John (25) door Lentink De Jonge benaderd voor een functie als junior assistent accountant.
Het samenstellen van jaarrekeningen doet hij nog steeds, maar de focus verschuift steeds meer naar zijn passie: ICT.

“Cijfers trokken mij altijd al, daarom heb ik gekozen voor de opleiding HBO Accountancy. Na het afronden van mijn stage wist ik: ik wil werken bij een kantoor waar ik veel ruimte krijg om verschillende dingen te doen. Ik ben een echte doener. Geef mij maar een takenlijst en ik ga aan de slag. Bij Lentink De Jonge zat ik meteen goed op m’n plek: ik had nog niet veel werkervaring, maar pak dingen wel snel op. Er wordt hard gewerkt, maar altijd in een leuke sfeer. Het voelt als een familiekantoor. En je krijgt heel veel vrijheid om dingen te doen waar je goed in bent en wat je leuk vindt.”

“Er is veel kennis in de organisatie, dat vind ik een sterk punt. En als je een cursus wilt volgen is daar ruimte voor. We hebben echt samen gekeken naar waar ik naartoe wil en wat er binnen de organisatie past. Zo ontwikkel ik me steeds meer op het gebied van data-analyse. Daarnaast ben ik applicatiebeheerder van Audition en help ik collega’s graag bij computerproblemen. Ze weten me inmiddels te vinden!”

Wil je ook als assistent accountant aan de slag? We hebben een plekje voor je vrij!

“De komende jaren wil ik me steeds verder ontwikkelen op het gebied van ICT en data-analyse. Dit zie je ook terug in het onderwerp van mijn afstudeerscriptie: het in kaart brengen van de geld- en goederenbeweging bij een handelsonderneming met behulp van data-analyse. Ook binnen de accountancy wordt data-analyse steeds belangrijker. Het bouwen van scripts om een grote hoeveelheid financiële gegevens te ontsluiten, dat vind ik echt leuk om te doen.”

Medewerkers vanuit verschillende rollen vertellen je graag hun verhaal. Maak kennis met het enthousiaste team. Wie weet sta jij er binnenkort zelf tussen!

Bij Lentink De Jonge staan we altijd open voor gedreven professionals. Staat jouw vacature er niet bij? Aarzel niet en solliciteer alsnog. Leeftijd en ervaring is geen issue. Drive en passie wel.

Je komt terecht in een team met enthousiaste collega’s, met ieder zijn of haar eigen specialisme(s). Goed werkgeverschap staat bij ons hoog in het vaandel, dus met de arbeidsvoorwaarden, opleidingsmogelijkheden en werk-privébalans zit het ook wel snor. Dus. Wat wil je nog meer?

Ik ben zeker geïnteresseerd
in een functie bij jullie

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.

Deel deze pagina op: