Fiscaal advies:
benut al uw fiscale kansen.

Een slim belastingadvies betaalt zich terug. Met een tiental universitair geschoolde fiscalisten met elk hun eigen specialismen, weet u dat u bij ons altijd goed zit. En alle fiscale kansen worden benut. Zeker en vast.

BTW

Vanzelfsprekend zijn wij altijd op de hoogte van de actuele fiscale wet- en regelgeving, ook op het gebied van omzetbelasting. Belegt u in vastgoed? Of doet u internationaal zaken, bijvoorbeeld via internet? Lentink De Jonge adviseert en helpt u bij alle facetten op het gebied van BTW-wetgeving, denk aan:

  • Periodieke aangifte omzetbelasting
  • Kleineondernemersregeling (KOR)
  • BTW & vastgoed
  • BTW bij zakendoen binnen én buiten de EU
  • BTW-posities van non-profitorganisaties
  • BTW-tarieven (hoog/laag)
  • BTW-aftrekposten voor ondernemers

Vennootschapsbelasting

Als u een besloten (BV) of naamloze vennootschap (NV) heeft, dan moet u meestal vennootschapsbelasting betalen over de winst. Ook stichtingen en verenigingen moeten een VPB-aangifte indienen.

Wilt u weten wat de voor- en nadelen van een fiscale eenheid voor de vennootschapsbelasting zijn? Uw financieringsstructuur en/of afschrijvingen fiscaal optimaliseren, zodat uw belastbare grondslag vermindert? Neem vandaag nog contact op, onze fiscalisten voorzien u graag van een onafhankelijk, slim belastingtechnisch advies.

Loonbelasting

De uitgebreide wet- en regelgeving omtrent loonbelasting en sociaal verzekeringsrecht is voor veel ondernemers te complex. Met ons brede scala aan diensten en expertises kunt u voor alle vragen op het gebied van loonbelasting en sociale zekerheid bij ons terecht.

Van passende arbeidsvoorwaarden en contracten tot en met het verzorgen van de aangiften loonbelasting, het aanvragen van subsidies en advies over allerhande (bijtellings- en investerings-) regelingen: wij helpen u graag om fiscaal vriendelijk én optimaal te ondernemen.

Schenk- & erfbelasting

Bij erven en schenken laat men vaak (een flink) belastingvoordeel liggen, waardoor de ontvangers en/of erfgenamen veelal onnodig belasting moeten betalen. Wilt u fiscaal gezien slim schenken? De erfbelasting zoveel mogelijk beperken, of de betaling daarvan uitstellen?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een quick scan. Nu actie ondernemen – bijvoorbeeld door het plannen van de vermogensoverdracht of oprichting van een familiefonds – kan nog weleens tot een aangename verrassing leiden!

Complexe fiscale vraagstukken

Het Nederlandse belastingstelsel is best ingewikkeld. Onze fiscalisten nemen u graag – op een laagdrempelige, begrijpelijke wijze – mee in de wereld van fiscaal recht. Zodat u tot in detail op de hoogte bent van al uw fiscale kansen en risico’s, en u meteen alle fiscale voordelen benut. Dat is mooi meegenomen, toch?

Van advies en ondersteuning bij vastgoed en fiscaliteit, internationaal belastingrecht, energiebelasting, transfer pricing en de eventuele bezwaar- en beroepsprocedures: hoe complex uw belastingvraagstuk ook is, wij nemen u al uw fiscale zorgen uit handen. Dan kunt u met een gerust hart ondernemen.

Wilt u meer weten, even kennismaken en/of een vrijblijvende offerte ontvangen? Laat uw gegevens achter…

… en wij bellen u terug.