Corporate finance:
voor uitgekiende strategische beslissingen.

Ondernemen is vernieuwen. Risico’s nemen. Kansen pakken. Zeker weten dat u de juiste zakelijke beslissing maakt op financieel, fiscaal én juridisch vlak? Onze corporate finance adviseurs staan voor u klaar.

Bedrijfsverkoop

De verkoop van uw onderneming begint bij Kreston Lentink De Jonge Corporate Finance. Wij begeleiden en adviseren u graag. Van begin tot eind, stap voor stap. Voor minimale belasting bij overdracht en maximaal vermogen na verkoop.

Waarschijnlijk een van de belangrijkste beslissingen van uw leven, is voor onze corporate finance adviseurs dagelijkse kost. Fijn om te weten, toch?

Fusie & overname

Wilt u (internationaal) uitbreiden? Of een bedrijf overnemen? Kreston LDJ Corporate Finance brengt uw kansen en risico’s in kaart. Adviseert en begeleidt u tijdens het aankoopproces. Voor de beste deal en een succesvolle toekomst. Voor u, en uw bedrijf.

 

 

Bedrijfswaardering & financiering

Wat is uw bedrijf waard, wat zijn de (belangrijkste) waardebepalers en hoe kunt u de economische bedrijfswaarde optimaliseren? Onze NiRV-erkende Register Valuators helpen u graag met een onafhankelijk advies en/of bedrijfswaardering.

En kan uw bedrijf wel een financieel zetje gebruiken, of wilt u uitbreiden? Kreston LDJ Corporate Finance doorgrondt de financieringsstructuur en helpt u aan een uitgekiende, gezonde financieringsstrategie én passende (her)financieringsoplossing.

Due diligence

Een due diligence is een absolute must bij een bedrijfsverkoop, overname, fusie of als u internationaal gaat zakendoen. Op die manier brengt u de financiële, fiscale én juridische obstakels van betrokken partij(en) in kaart. En weet u meteen hoe u die af kunt vangen. Of u überhaupt nog met hen in zee wilt gaan.

Kies voor veiligheid en zekerheid met een due diligence onderzoek van Kreston LDJ Corporate Finance. Uw sparringpartner in corporate finance.

Fiscaal advies

Neem de juiste beslissingen met een uitgekiend advies van onze corporate finance adviseurs. Door de juiste financiële, juridische en/of fiscale structuur en o.a. slim gebruik te maken van de nodige vrijstellingen, aftrekposten, diverse doorschuiffaciliteiten en (tijdig) aan de juiste voorwaarden te voldoen, maakt u altijd de beste deal. Als bedrijf, én als mens.

 

 

“Wij komen graag bij u langs om wat meer te vertellen over ons kantoor, wat we voor u kunnen betekenen en wellicht om advies te geven.”