Uw compagnon
in accountancy, fiscale en HR dienstverlening

Zie ons als uw extra compagnon. Uw steun en toeverlaat als het gaat om financiële, fiscale, HR en administratieve zaken. U ziet ons meestal niet, maar we zijn er wel – altijd. Adviseren, inspireren en kijken met u mee. Geven een seintje als er actie nodig is. Sparren even met u, als u dat wilt. Zo kunt u met een gerust hart, zeker(der) ondernemen.

Onze aanpak. Uw winst.

Lentink De Jonge accountants & adviseurs denkt graag met u mee. Wij zijn zelf ook ondernemer. Weten wat er speelt. En bieden een compleet dienstenpakket waarmee u in één keer alle actuele kennis, kunde en capaciteiten in huis haalt om financieel, fiscaal, administratief en op het personele vlak maximaal beslagen ten ijs te komen. En te blijven.

Lees meer

Onze partners

Lentink De Jonge accountants & adviseurs is een maatschap. Al 65 jaar. Onze partners hebben ieder hun eigen expertises en vaardigheden. Met al die vakkennis en kunde in huis, weet u zeker dat u de juiste beslissing maakt. En dat is onze gemeenschappelijke drijfveer, voor u. Op elk vlak, altijd.

Lees meer

Altijd up-to-date

Onze professionals beschikken over een stevige dosis ervaring en vakinhoudelijke kennis. Zo bent u verzekerd van een deskundig, up-to-date en op maat gesneden advies.
En kunt u de juiste kansen pakken.

Eén aanspreekpunt

Veel grotere accountantskantoren maken gebruik van een regionaal of landelijk team voor controlewerkzaamheden. Wij houden het graag persoonlijk. Dus bij Lentink De Jonge doet uw eigen accountant ook de controle, hij kent u en uw bedrijf immers door en door. En dat is wel zo prettig.

Lokaal en internationaal

Lentink De Jonge accountants & adviseurs helpt ondernemers met starten. Groeien. Stoppen. Ondersteunen u bij uw financiële administratie, strategische beslissingen en/of fiscale vraagstukken.

Wat uw wensen op financieel, administratief, fiscaal of HR gebied ook zijn: wij helpen u altijd (snel) op weg. Zakelijk en particulier, nationaal én internationaal.

Wilt u meer weten, even kennismaken en/of een vrijblijvende offerte ontvangen? Laat uw gegevens achter…

… en wij bellen u terug.