Prettig samenwerken
snel, persoonlijk en kundig

Zodra u bij ons binnenstapt of contact met ons opneemt, merkt u het al: we doen er alles aan om u zo goed, snel en soepel mogelijk te helpen. Zodat u meteen weer verder kunt. Want dat is wel zo prettig.

Met Lentink De Jonge accountants & adviseurs staat u sterker. En daar plukt u de vruchten van.

Maximale vakkennis

We leren u graag kennen. Zijn nieuwsgierig. Leergierig. Dat moet ook wel, want zo heeft u altijd de juiste, up-to-date vakkennis bij de hand. We dragen die deskundigheid ook graag over. Aan u, en aan andere accountants.

We streven ernaar te voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, klanttevredenheid, continuïteit en bedrijfsgerichtheid. En daar zijn we best een beetje trots op.

Cijfers met meerwaarde

Het is ons credo. Of het nu gaat om het samenstellen van de jaarrekening, een belastingadvies of corporate finance vraagstuk: we zetten graag een stapje meer.
Kijken nog net even verder. Om er zeker van te zijn dat u alle risico’s heeft getackeld en kansen heeft gepakt. Meer waarde door een adviseur met meerwaarde. Hoe mooi is dat?

Voor iedereen

Lentink De Jonge werkt voor groot tot kleinbedrijven, maatschappelijke instellingen, stichtingen, vrije beroepsuitoefenaars, zzp’ers en particulieren uit heel Nederland.
Het grootste deel van onze cliënten is gevestigd in de regio’s Noordwest-Veluwe, Flevoland en Utrecht. Met de komst van ons kantoor in Rotterdam zijn we ook steeds meer in de Randstad te vinden. En heeft u grensoverschrijdende ambities? Onze corporate finance divisie ondersteunt u graag bij internationaal ondernemen en zakendoen.

Wilt u meer weten, even kennismaken en/of een vrijblijvende offerte ontvangen? Laat uw gegevens achter…

… en wij bellen u terug.