Internationaal ondernemen:
wij zijn van alle markten thuis.

Succesvol internationaal ondernemen, er komt best wat bij kijken. Lentink De Jonge voorziet u graag van een – gevraagd en ongevraagd – advies bij (complexe) grensoverschrijdende vraagstukken op het gebied van bedrijfsvoering, belasting en accountancy.

Internationale organisatiestructuur

Heeft u internationale ambities, of doet u al zaken over de grens? Lentink De Jonge denkt graag met u mee over een optimale internationale ondernemingsstructuur.

Met onze expertises en uitgebreide internationale netwerk beschikt u bovendien over alle nodige (lokale) kennis die u nodig heeft om internationaal succesvol zaken te kunnen doen. Denk aan lokale marktkennis, omgangsvormen en allerhande andere afwijkende (fiscale) wet- en regelgeving.

Transfer pricing

Als u multinationaal zakendoet is een juiste verrekenprijs voor de door u geleverde goederen en/of diensten van groot belang. Als de prijs die u hanteert (sterk) afwijkt van de marktprijs, dan kan de belastingautoriteit in betreffend land ervan uitgaan dat u niet zakelijk heeft gehandeld. En dat kan weer leiden tot flinke sancties en boetes.

Voorkom transfer pricing issues, eventueel daarbij horende boetes of naheffingen, juridische kosten en/of reputatieschade. Zorg ervoor dat uw onderneming compliant is – dus de juiste verrekenprijs hanteert én voldoet aan de benodigde administratie-eisen. Samen met de transfer pricing specialisten van Lentink De Jonge.

Internationale bedrijfsovername

Onze corporate finance afdeling is gespecialiseerd in bedrijfsoptimalisatie, bedrijfsovernames en fusies. Het naadloos op elkaar ingespeelde team met corporate finance adviseurs en Register Valuators helpt u o.a. bij:

  • Bedrijfswaarderingen
  • Bedrijfsverkoop
  • Fusies & overnames
  • Fiscaal advies bij bedrijfsoverdracht
  • Financieringsoplossingen
  • Due diligence onderzoeken

Voor het allerbeste financiële, administratieve, fiscale en/of juridische advies, een succesvolle bedrijfsovername en optimaal rendement. Wat wilt u nog meer?

Internationaal risicomanagement

Ondernemen is risico nemen. Liefst wel bewust en niet onnodig, wat ons betreft. Wilt u er zeker van zijn dat alle relevante bedrijfsmatige aspecten van een buitenlandse onderneming of internationaal zakenpartner in orde zijn? De niet direct zichtbare gevaren boven water halen? Voorkom onnodige risico’s, verleg uw grenzen en kom wereldwijd goed beslagen ten ijs.

 

 

Mondiaal succes

Onze (register-)accountants, corporate finance adviseurs en fiscalisten helpen de internationale, financiële en fiscale positie van uw onderneming(en) te versterken. Samen met onze internationale alliantie van onafhankelijke accountskantoren Kreston Global zorgen wij ervoor, dat u de juiste keuzes maakt. Altijd en overal.