Betrouwbaar
en kundig door ons netwerk

Onze professionals beschikken over een stevige dosis ervaring en vakinhoudelijke kennis. Zij blijven zich ontwikkelen door het volgen van opleidingen en cursussen. Zo zijn we altijd up-to-date, waarborgen we onze kwaliteit. En bent u altijd verzekerd van betrouwbaar en deskundig advies.
Voor een zo breed mogelijke basis zijn we aangesloten bij de volgende organisaties.

Kreston

Kreston Global is een wereldwijd netwerk van onafhankelijke accountantskantoren. Met de reputatie voor het leveren van betrouwbare adviesdiensten: audit, tax en corporate finance, aan ondernemende MKB-bedrijven met grensoverschrijdende ambities.

Wij zijn één van de 9 accountants- en advieskantoren die in Nederland zijn aangesloten bij het Kreston Global netwerk. We treden gezamenlijk op als Kreston Nederland. Allen sterk in de eigen regio maar met de kennis en kunde om met u samen verder te kijken.

SRA

SRA is een netwerkorganisatie van 375 zelfstandige accountantskantoren met 900 vestigingen in Nederland. Met praktische en strategische ondersteuning versterkt SRA de bedrijfsvoering van de aangesloten kantoren. Door de bundeling van kennis en ervaring kunnen SRA-kantoren ondernemers optimaal helpen en adviseren.

NBA

De NBA helpt accountants hun cruciale rol in de maatschappij te vervullen, nu en in de toekomst. Zij is de publiekrechtelijke organisatie die de belangen van de maatschappij en het beroep dient als de vertegenwoordiger van het gehele accountantsberoep in Nederland. De NBA vormt zo de brug tussen de beroepsbeoefenaren en de maatschappij.

RB

Het Register Belastingadviseurs is met ruim 7.000 leden de grootste beroepsvereniging van belastingadviseurs voor het mkb. Als vereniging biedt zij haar leden vaktechnische informatie en ondersteuning in hun beroepsuitoefening.

Wilt u meer weten, even kennismaken en/of een vrijblijvende offerte ontvangen? Laat uw gegevens achter…

… en wij bellen u terug.