IT Audit & Consultancy:
signaleer en optimaliseer.

De impact van informatietechnologie (IT) op bedrijfsprocessen wordt steeds groter. Binnen IT Audit & Consultancy biedt Lentink De Jonge een breed scala aan diensten. Om u te ondersteunen, grip te krijgen op uw IT-omgeving en bedrijfsprocessen. Voor meer kwaliteit en zekerheid.

IT Audit

Met Lentink De Jonge bent u verzekerd van een grondig, deskundig en onafhankelijk onderzoek. Wij ondersteunen u graag met allerhande audits, analyses en certificeringen op het gebied van IT. Denk aan:

  • IT Audits in het kader van de jaarrekeningcontrole
  • IT Audits op de uitvoering van deelprocessen en/of applicaties
  • IT Audits bij (vendor) due diligence onderzoeken
  • Pre-audit services in aanloop naar de wettelijke jaarrekeningcontrole

Wilt u meer inzicht in uw IT-risico’s en kansen? Meer zekerheid bij de beheersing van uw IT? Onze IT-auditors helpen u graag.

ISAE 3402

ISAE 3402 (International Standard for Assurance Engagements) is een controlestandaard voor de rapportage over de beheersing van uitbestede diensten. Bent u dienstverlener en voert u bedrijfskritische diensten uit voor uw klanten? Zorg dat klanten op uw dienstverlening kunnen vertrouwen door middel van een onafhankelijke ISAE 3402 verklaring.

Met een ISAE 3402 verklaring toont u de betrouwbaarheid van uw dienstverlening aan, ook zorgt zo’n audit-traject voor een mooie kwaliteitsimpuls in uw organisatie. Doordat de audit jaarlijks terugkeert, blijft u scherp op de naleving van procedures én waarborgt u continu de kwaliteit van uw dienstverlening.

Procesoptimalisatie

Lopen uw processen niet helemaal lekker? Bent u veel tijd kwijt met handmatige invoerwerkzaamheden of controlehandelingen? Ga met ons de uitdaging aan. Lentink De Jonge brengt de kritische processen en beheersmaatregelen in kaart én helpt u uw organisatie te verbeteren. Denk aan het slim inrichten en/of optimaliseren van uw financiële en operationele processen.

En wilt u een efficiencyslag maken? Snel in kunnen spelen op veranderingen in de markt, of uw klantgerichtheid en/of dienstverlening verbeteren door een geoliede interne organisatie? Onze IT Consultants helpen u graag met een gedegen advies.

Data Analytics & dashboarding

Data is tegenwoordig goud waard. Ook de data van uw eigen bedrijf. Til uw organisatie naar een hoger niveau door een grondige data-analyse van Lentink De Jonge. Aan de hand van een door data onderbouwde diagnose ziet u precies waar nog kansen liggen.

Door onze handige dashboardingtools heeft u bovendien 24/7 alle benodigde managementinformatie bij de hand. Zodat u op elk moment de juiste bedrijfskeuze kunt maken, altijd en overal.

Meer overzicht, grip én zekerheid

Wilt u meer inzicht in belangrijke activiteiten, processen en systemen binnen uw organisatie? Weten of u aan relevante wetgeving voldoet, potentiele bedrijfsrisico’s en/of opdrachtgerelateerde risico’s volledig in beeld hebben? Lentink De Jonge helpt u verder. Echt.

 

 

“Wij komen graag bij u langs om meer te vertellen over ons kantoor, wat we voor u kunnen betekenen en wellicht om advies te geven.”