Laat Exact Online voor je werken!

Exact Online kan wellicht meer dan je denkt. In dit bericht geven we een aantal tips en tricks om optimaal gebruik te maken van enkele functionaliteiten binnen Exact Online.

Maak gebruik van de bankkoppeling

Hierdoor is het niet meer nodig om bankbestanden handmatig te exporteren en importeren of bankmutaties vanaf het bankafschrift handmatig in te voeren. Door gebruik te maken van de bankkoppeling is de administratie veel sneller bijgewerkt en heb je tijdig inzicht in openstaande posten.

Heb je veel dezelfde bankmutaties waar geen factuur van is? Maak dan een toewijsregel aan. Exact kan dan op basis van de ingestelde gegevens automatisch de bankmutatie verwerken.

Als je de bankkoppeling in de vorm van een PSD-koppeling instelt, kan je sinds dit jaar ook gebruik maken van de gratis geïntegreerde betaallink van Exact. Je kan de betaalpagina naar eigen wens inrichten met je eigen template, logo en achtergrondafbeelding.

Als je deze betaallink hebt gebruikt, kan je ook gelijk de status van de betaling controleren. Hierdoor heb je dus ook sneller inzicht in de betalingen. Daarnaast blijkt uit onderzoek dat facturen sneller betaald worden als er een betaallink wordt meegestuurd.

Wil je meer grip hebben op de debiteuren? Maak dan gebruik van de optie debiteurenbeheer in Exact Online. Sinds kort is dit voor alle abonnementen gratis te gebruiken. Met debiteurenbeheer kan je het gehele herinneringsproces automatiseren, je administratieve lasten verlagen en een goede klantrelatie onderhouden. Ook bespaar je de kosten voor incasso en verlaag je het risico op oninbare facturen. Gebruik hiervoor één van de drie herinneringsprofielen die je zelf kan instellen. Tevens heb je toegang tot de debiteurenbeheer cockpit waarin alle gegevens met betrekking tot de openstaande posten, de bijbehorende herinneringen en taken overzichtelijk staan vermeld.

Wil je meer weten over één van deze opties of heb je een andere Exact Online vraag? Wij helpen je graag!

Deel dit bericht op: