Nieuwsbrief juni 2021

Nieuws vanuit de branche

Via de brancheorganisatie SRA, waarbij wij als kantoor zijn aangesloten, ontvangen we regelmatig interessante nieuwsberichten. Deze stellen we ook graag voor u beschikbaar.

Nieuwsbrief juni 2021

In de nieuwsbrief van juni leest u meer over de middelingsregeling, subsidie praktijkleren, NOW voor eerdere kwartalen, de startersregeling TVL en meer.

Wat is de middelingsregeling

Veel ondernemers hebben een sterke inkomensdaling gehad door corona. Per periode kan het zijn dat u flink wisselende inkomsten heeft gehad. De middelingsregeling kan dan interessant zijn. U betaalt namelijk belasting over een gemiddeld inkomen, in plaats van het daadwerkelijke inkomen. Het gemiddelde berekend u over een periode van drie aaneengesloten jaren. Meer over de middelingsregeling leest u in de nieuwsbrief.

Subsidie praktijkleren

Biedt u een praktijk- of werkpleerplaats aan? Dan kunt u hiervoor subsidie aanvragen. Deze subsidie kan men voor het lopende studiejaar 2020-2021 tot en met 16 september digitaal aanvragen bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Meer over de richtlijnen en het maximum subsidie bedrag leest u in de nieuwsbrief.

Heeft u vragen over bepaalde onderdelen uit de nieuwsbrief. Of wilt u weten wat voor u belangrijk is om rekening mee te houden? De adviseurs van Lentink De Jonge helpen u graag om het inzicht te krijgen dat u nodig heeft. Neem gerust contact met ons op.

Deel dit bericht op: