Werken en studeren: jongeren leren bij Lentink De Jonge accountants in de praktijk

Juist voor jongeren is Lentink De Jonge accountants en adviseurs een fijne plek om te starten. Dat bewijst het werk- en leren traject wel. Onze medewerkers Kars Karssen en Mohammed Zekhnini staan met een mooi interview in de special ‘Werknemer gezocht’ van Harderwijk Magazine om hun ervaring te delen. 

Als student de accountancy in?

Kars en Mohammed combineren, als werkstudent bij Lentink De Jonge, de theorie met de praktijk en doen dat met veel enthousiasme! Het hele interview is hier terug te lezen. LDJ biedt haar medewerkers alle ruimte om zich te (blijven) ontwikkelen, niet alleen als student, maar ook tijdens je verdere loopbaan.

Benieuwd of het ook iets voor jou is? Lees meer ervaringen van medewerkers, bekijk de vacatures en solliciteer direct!

De combinatie van voltijd studeren en werken

De combinatie van voltijd studeren en werken is interessant, maar ook intensief. ,,Het is veel werk, maar vol te houden’’, verzekert Kars. “In de praktijk leer je welke punten uit de theorie het belangrijkst zijn.
Als ik volgend jaar begin met de master Accountancy weet ik al hoe het in de praktijk werkt.” Mohammed: “Je leert theorie van de universiteit in de praktijk toepassen. Hier valt echt het kwartje!”

Denk je na het lezen van het interview; werken bij Lentink De Jonge accountants en adviseurs lijkt mij ook wel wat? Dan hebben we goed nieuws. Wij zijn o.a. op zoek naar assistent accountants audit en samenstel (zowel beginnend als gevorderd), een controleleider en een manager accountancy & advies voor onze vestigingen in Harderwijk, Putten, Zeewolde of Bilthoven.

Deel dit bericht op: